torsdag 25 november 2010

Julgatsöppning

Nu är vi ett steg närmare jul. Idag eller rättare sagt ikväll är det julgatsöppning.
Ska åka in och köpa en födelsedagspresent åt Cecilia som fyller 11år nästa vecka. Ska försöka få årets första julklapp köpt ikväll, vet vad jag ska köpa till några ivf! :)

Vintern är här på riktigt åxå, efter snöstormen igår så har det kommit en hel del snö. Märktes mycket bra imorse då jag skulle försöka komma igenom alla drivor på gården med bilen vilket inte gick så bra, så jag körde fast mig. Då är man inte så glad, speciellt inte när man är klockan är 7.00 och man har bråttom till skolan. Men det var bara att pina ut Jens och pappa som fick knuffa! :)

I och med att all snö kommit åxå så betyder det att hepporna ska vinterskor. Den första snön kom ju åxå när jag var sjuk som mest så dom fick slira runt några dagar. Men nu har jag sakta men säkert börja få skor på dom. Eftersom det är sjukt tungt att sko när man är frisk så kan ni ju tänka er hur det är när man fortfarande inte är riktigt frisk..
Otto fick iaf skor på fram och Devil bak en dag, nästa dag fick Devil fram så nu är han klar för en hård vinterträning, och igår fick även Join skor fram.
Idag hinner jag inte med nå skoningar så Joinis och Otto får snällt vänta tills imorgon. Kanske är bra för min kropp att vila sig en dag åxå.
Har lite ångest över att Devil och Otto har fått vila så många dar nu och det märks mycket bra på dom åxå.

Nu ska jag försöka göra det sista med hemsidan och få dokumenationen klar så jag inte behöver ha ångest över det mera.

Ha det bra ute i snöstormen!
//Jea

Inga kommentarer: